Primaria Comunei Graniceri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 8-16

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Legaturi Utile

Primarul Comunei Graniceri


Primar

Primar: BATRANUT PETRU CLAUDIU

Data nasterii:06.06.1976

Stare civila: casatorit, 2 copii

Apartenenta politica: PNL pnl

E-mail: claudiu.batranut@graniceri.ro

Telefon: (0755) 084 110

Program audiente:

Luni - Vineri : 12.00-14.00


Declaratie de Avere


Declaratie de Interese


Atributiile primarului

-Primarul asigura respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a prevederilor Constitutiei, precum si punerea in aplicare a legilor, a decretelor Presedintelui Romaniei, a hotararilor si ordonantelor Guvernului, a hotararilor consiliului local; dispune masurile necesare si acorda sprijin pentru aplicarea ordinelor si instructiunilor cu caracter normativ ale ministrilor, ale celorlalti conducatori ai autoritatilor administratiei publice centrale, ale prefectului, precum si a hotararilor consiliului judetean, in conditiile legii.
-Primarul indeplineste functia de ofiter de stare civila si de autoritate tutelara si asigura functionarea serviciilor publice locale de profil, atributii privind organizarea si desfasurarea alegerilor, referendumului si a recensamantului.
-Primarul reprezinta unitatea administrativ-teritoriala in relatiile cu alte autoritati publice, cu persoanele fizice sau juridice romane ori straine, precum si in justitie.
-Primarul exercita functia de ordonator principal de credite:
-Intocmeste proiectul bugetului local si contul de incheiere a exercitiului bugetar si le supune spre aprobare consiliului local
- Coordoneaza realizarea serviciilor publice de interes local prestate prin intermediul aparatului de specialitate sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice si de utilitate publica de interes local.... (Legea 215/2001)
Admin